Arbeidsliv Rekruttering

Haster det å ansette?

av Personalhuset - 24. november 2018

Kategorier

Tilbake
Personalhuset

En problemstilling vi ofte møter på er at det haster med å få gjennomført en rekruttering. Den ansatte skulle helst vært på plass i går. Høres det kjent ut?

kontor

For de aller fleste selskaper er det som oftest svært ubeleilig at nøkkelpersonell slutter, og da er det lett å gå i det jeg kaller «hastverk-fellen».
 
Skal du gjennomføre en kvalitativ og god prosess så tar dette alt fra 10-12 uker. Det kan være tungt å svelge når du som leder står der med en oppsigelse i hånden, men fortvil ikke. De langsiktige resultatene av å gjøre dette skikkelig vil gi deg en mye større verdiskapning og i det lange løp bety mer for din forretning enn det kortsiktige kaoset man må stå i mens stillingen står ubesatt.
 
Rekruttering er krevende. Det er tidskonsumerende og ikke minst så er det veldig lett å gjøre feil. Har man for mye fokus på å gjøre det raskt, så øker sjansen for at du ender med en feilansettelse.
 
Selv om det kan være tilfredsstillende og en stor lettelse å få på plass en ny ansatt på 4 uker, så hjelper det lite hvis vedkommende ikke fungerer i stillingen eller slutter før det har gått et år.
Da er du med andre ord like langt.
 
Se heller på det som en investering i tid og ressurser som skal gi deg avkastning i årene som kommer.
 
Hvorfor velge Personalhuset Search & Selection?
Ved å velge Personalhuset Search & Selection vil du knytte til deg en rekrutteringspartner som har et særdeles godt kandidatnettverkt i hele landet. Vi er et av de største rekrutteringsmiljøene i landet, og vi har kompetente/erfarne rådgivere innen flere fagfelt. Vi har et svært godt kandidatnettverkt, i både Norge og Norden, ettersom Personalhuset har over 30 avdelinger i Norge, Sverige, Danmark og Finland.
 
Kontakt oss gjerne i dag for en uforpliktet samtale!

Hold deg oppdatert