Dette blir vår andre signering i 2019 og vi har hatt dialog med Anette over flere år. Derfor er vi er meget fornøyd med endelig å få Anette Løndalen på plass.

2018 ble et fantastisk år for Personalhuset Stavanger med tidenes høyeste omsetting, og for å kunne forsette utviklingen er vi avhengig av å få med oss de beste på reisen videre.

Anette Løndalen

Anette Løndalen har solid erfaring innen bemanning, account management og personalledelse. Hun har bred og allsidig bransjeerfaring og har jobbet med faget i mer enn 4 år, hun har også jobbet med ledelse og innen varehandel.  Nå tar Anette fatt på leveranse av bemanningstjenester til våre kunder innen segmentene service og kundesenter, med dette styrker vi laget for en videre solid vekst. Vi tok en prat og sjekket ståa.

«Anette har en meget god leveranseprofil, sitter lengst fremme på stolen, alltid beredt til å levere solid kvalitet og å få på plass gode bemanningsløsninger til kunden innen avtalt tid.  Hun har en utpreget serviceinnstilling, er svært målbevisst og glimt i øyet. Dette vet vi av erfaring at våre kunder verdsetter» sier Stine Flø Riksheim, avdelingsleder Stavanger.

 

Vi stilte Anette to spørsmål av ren nysgjerrighet.

 

Hvorfor valgte du Personalhuset?

Personalhuset er ett rekrutterings- og bemanningsselskap som jeg hatt stor interesse for en stund. Det var ingen tvil etter møte med Personalhuset at dette er et sted med høy kvalitet og entusiasme som viser igjen i tjenestene og teamet i Stavanger. I stillingen som rådgiver vil jeg være med på både ansettelse av kandidat, salg og kundekontakt, noe jeg trives veldig godt med.

 

Hvordan ser du for deg din rolle i selskapet?

Som rådgiver vil det være viktig for meg å være tilgjengelig for både medarbeider og kunde. Jeg ønsker at kandidater skal finne den rette jobben, og kunden skal få den rette medarbeider. Jeg ønsker å bidra med at Personalhuset fortsetter å levere høy kvalitet med mye entusiasme og glede. Jeg håper og tror at kunder og kollegaer vil trives i mitt selskap og oppleve meg som smilende, profesjonell, og at det er høy kvalitet på det jeg leverer.

 

 

Nysgjerrig?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktet prat!

Anette Løndalen, Mobil: 932 02 532/ e-post: anette.londalen@personalhuset.no 

Stine Flø Riksheim, Mobil: 982 95 179 / e-post: stine.riksheim@personalhuset.no 

Abonner på bloggen

Podcast - Personalhuset Uten Filter

Ønsker du å abonnere på bloggen?